ABOUT MS RADIO 

Car radio

Wat is MS radio

MS radio is een Online Radio station dat zich richt op de promotie van Surinaamse muziek in de breedste zin van het woord. De mainstream Surinaamse artiest staat centraal bij MS Radio.Dit online radiostation is opgericht door Quintis Ristie (Bluegreen Multiservices Media) en Thijs Mouchart (Music Steroidz Platenlabel). De eerste uitzending zijn begonnen in november 2020.

Missie

Er zijn zoveel nieuwe Surinaamse artiesten die een scala aan muziek maken in verschillende genres. Deze artiesten verdienen de kans om wereldwijd door te breken. MS Radio leent zich daarvoor als platform. Met digitale radio en verschillende social media mogelijkheden zal vooral in het buitenland extra aandacht gevraagd worden voor Surinaamse artiesten en muziek. Wij willen een verbindende factor te zijn voor de Surinaamse artiesten en de rest van de wereld.
MS Radio heeft daarom als missie de Surinaamse muziek en artiesten nationaal maar vooral internationaal meer gezien en gehoord te maken

Visie

Onze visie is gebaseerd op eerder verworven ervaringen.

Door te laten zien wie je bent, wat je kan en hoe je het doet, kan je ook jouw plek veroveren in de wereld. Laat zien hoe jij met je muziektalent ook kan bijdragen aan een betere muzikale wereld. MS Radio creëert een platform om de wereld dichter bij de Surinaamse artiesten te brengen en omgekeerd.

Concept

Het concept dat wij hanteren is gebaseerd op infotainment. De programma’s zullen vooral bestaan uit Surinaamse muziek met daarbij veel informatie over de artiesten en hun life style, interactie met de luisteraars en talent ontwikkeling en stimulans.  De sound die je te horen krijgt bestaat uit: Surinaams mainstream, reggae, Hiphop/Rap, Dancehall, Afrodance, Afrodrum, R&B/Soul, Moohbahton, EDM afgewisseld met Top40, Caraïbische, Nederlandse en Amerikaanse invloeden. Om deze muziek te promoten hebben wij gekozen voor de doelgroep van 15-35 jaar. Ook zullen wij ons focussen op Surispora.                  

Uiteraard zullen wij ook zoveel mogelijk overige kunst- en cultuuruitingen promoten. Via onze website of app kunt u zelfs uw eigen favorieten muziek aanvragen.